Top Guidelines Of ayakkabi shoes

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Type İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine yardım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Bu sayede, hem esneklik hem de dayanıklılık sağlar. Üst saya ayrıca nefes alabilir yapısıyla terlemeyi minimuma indirerek, ayaklarınızın gün boyunca rahat kalmasını sağlar.

S1: Bu standart, ayakkabının enerji emici topuk, kapalı topuk alanı, yağa karşı dayanıklı taban ve antistatik özelliklere sahip olmasını gerektirir. Ayrıca, two hundred joule darbe koruması sağlayan bir güvenlik burun kısmına sahip olmalıdır.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Her iş sektöründe olduğu gibi yol yapımı ve şantiyelerde hızlı kirlenebilen ayakkabılar uygun olmayabilir. Her türlü riske karşılık olarak ve kullanım kolaylığı açısından şantiye işçi ayakkabılarında bağcık olmamalıdır. Ayakkabının ön kısımlarında mutlaka koruyucu bir burunluk bulunmalıdır. Ayak parmaklarının sağlığı ve konforu açısından bu unsur önemli bir detaydır.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

Spor ayakkabı temizlemenin en yaygın yollarından biri de çamaşır makinesi kullanmaktır. Kumaş veya diğer malzemelerden yapılan spor ayakkabılar açık renkli olması durumunda çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir.

nike boktan bir marka çAlright satıyor olması en büyük en iyi olduğunu göstermez sahipleri belli aynı coca colanın dağıtıcılarına uyguladığı kota gibi kota koyuyor birinci sırada bu işi gerçekten ilmiyle teknolojisiyle hakeden ASICS var ikinci iş ayakkabısı SALOMON PUMA diye gider asics in sitesine girin 2200 çeşit ürün var ayakkabi shoes hepsi de teknolojik harikalar nike boktan bir ayakkabı yapar moda diye millet boka uçan sinekler gibi üşüşür converse sahibi de nike 20 sene giydim belki forty çift tabanları yüzünden ayaklarımda sorun oldu beyazitta amerikan mağazası vardı direk abd den gelen ürünler thirty usd den alıyordum şimdi nerdeyse seven hundred tl ne bu şimdi moda ya …2013 te asics aldım ağır spor yapıyorum ayakkabı da tık yok bağcıklarını çözmeden giyip çıkardığım için boğaz kısmı aşındı nike olsaydı 4-5 çift giderdi.

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli hareket gerektiren işlerde konfor sağlar.

Mekap iş ayakkabısı modellerinin arasında en sık tercih edilenlerden biri de çelik burunlu olanlardır. Çelik burunlu iş ayakkabıları, güvenlik amaçlı olarak base iş ayakkabısı tasarlanmıştır ve ayakları darbe, sıkışma ve kesilme gibi risklere karşı korur. Çelik burunlu iş ayakkabılarının bir diğer avantajı ise dayanıklılığıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

EN IS0 20344 regularına uygun üretilen Gripper Gpr-153 S2 Amur İş Ayakkabısı, en iyi iş ayakkabıları arasında yer alır. En zorlu ortamlarda bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz ayakkabı, su geçirmez ve nefes alan yapısı sayesinde ayaklar için gün boyu konforlu bir ortam oluşturur.

Konforlu ve Rahat: Ergonomik tasarımı, nefes alan astari ve yumuşak iç tabanı ile uzun çalışma saatleri boyunca bile ayaklarınızın rahat etmesini sağlar.

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı optimum seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila forty seven numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page